چاپ        ارسال به دوست

بهره‌برداری از ۲۹ طرح تعاونی در استان اردبیل آغاز شد/ ایجاد فرصت شغلی برای ۳۳۴ نفر

همزمان با افتتاح متمرکز ۸۸۸ طرح تعاونی در سطح کشور، بهره‌برداری از ۲۹ طرح تعاونی با سرمایه‌گذاری ۶۷میلیارد تومان و ایجاد فرصت شغلی برای ۳۳۴ نفر در استان اردبیل آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری اردبیل، همزمان با افتتاح متمرکز ۸۸۸ طرح تعاونی با اشتغال‌زایی ۱۶هزار نفری در سطح کشور توسط معاون اول رئیس‌جمهور، بهره‌برداری از ۲۹ طرح تعاونی با سرمایه‌گذاری ۶۷میلیارد تومان و ایجاد فرصت شغلی برای ۳۳۴ نفر در استان اردبیل آغاز شد.

مراسم افتتاح این طرح‌ها با حضور ویدئوکنفرانسی دکتر محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، رئیس اتاق تعاون و شماری از تعاونگران کشور در نهاد ریاست جمهوری و همچنین با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل و جمعی از مسؤولان در استانداری اردبیل برگزار شد.

معاون اول رئیس‌جمهور توجه به بخش تعاونی را از بهترین ابزارهای مردمی‌سازی اقتصاد دانست و تصریح کرد: از مهم‌ترین اقدامات و اولویت‌های دولت سیزدهم رساندن بخش تعاون به جایگاه مناسب در اقتصاد کشور است.

پایان پیام


٢٠:١٧ - پنج شنبه ٢٥ اسفند ١٤٠١    /    شماره : ٤٢٤٨٥    /    تعداد نمایش : ٧٣



خروج